„Don’t give up on me!“ с подкрепата на Столична Община и Дирекция“Спорт и младежки дейности“


Турнирът по плажен доджбол „Don’t give up on me!“ с подкрепата на Столична Община и Дирекция“Спорт и младежки дейности’ СЕ ПРОВЕДЕ НА 28.08.2020 ОТ 10:00 по новите световни правила с 5 топки за ученици 5-7 клас В КОМПЛЕКС СПОРТНА СОФИЯ 2000 НА УЛ. БЪЛГАРСКА МОРАВА 2 ! Благодарим на децата и родителите , които взеха участие . Това първо издание в подкрепа на децата в неравностойно положение се надяваме да се превърне в традиция в бъдеще .

ПРОТОКОЛ

по проект „ Не се отказвай от мен“

с вх.№СОА20-НЦ62-264/12.03.2020Г.

 1. Дейности по Проект „ Не се отказвай от мен“ по Програма за изпълнение на Общинска стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на столична община
 2. Проектът се реализира в рамките на три месеца от 01.06.2020 г до 28.08.2020г.
 1. Турнирът „ Не се отказвай от мен се проведе на 28.08.2020 г в комплекс Спортна София 2000 в Зона Б5 на ул. Българска Морава 2 на игрището за плажни спортове от 10:00 до 12:00. Тренировъчният процес протече при строго спазване на противоепедимичните мерки във връзка с КОВИД 19 , както от наша страна така и от страна на нашите домакини комплекс Спортна София 2000, за което им благодарим. Децата дойдоха здрави и си тръгнаха здрави.  
 2. За тези три месеца , тренировъчният процес се провеждаше два пъти седмично в дните Вторник и Четвъртък всяка седмица от 19:00 до 21:00. Или общо 30 занимания.  
hdrpl
 1. Съдии и треньори по проект през тези три месеца бяха следните: Йордан Терзиев – собственик на клуб по народна топка „Дъ Смартс“ и хоноруван преподавател в НСА специалност ‚Доджбол“ . Даниел Готев – собственик на клуб по народна топка ‚Приказка без край“ и хоноруван преподавател в НСА специалност ‚Доджбол“ , Константин Миладинов – президент на Федерация народна топка България и студент НСА специалност „Доджбол“ , Йордан Конов – собственик на клуб по народна топка „Фюжън“
 2. В занятията при подготовката за турнира в края на месец август взеха участие  300 деца от най-различни възрастови групи :
 3. 8-12  – над 120 деца
 4. 14-16 г. – 30 деца
 5. 18 г. – 20 деца
 6. Деца лишени от родителски грижи – 25
 7. Деца от 96 СУ Лев Николаевич Толстой – 30
 8. Деца от 6-14 години – допълнително включване на участници от различни училища в Столицата – 50
 9. Родителите на децата -30 човека, които също взеха участие в тренировъчния и обучителен процес, а някои от тях даже се включиха в игрите през този период заедно с децата си, което сплоти отношенията межди деца и възрастни.
 10. На турнира на 28.08 участваха три отбора от по 10 деца в смесени състави , а съдийската комисия беше съставена от 4 съдии. Децата получиха от наградния фонд от 3 купи и 30 медала за първите три места , както и за подарък на всяко дете по една чисто нова топка за народна топка или 30 броя топки. По проекта бяха заложени 25 броя топки награден фонд.
 11. Бяха изявени 4 деца като най-съвестни и отговорни състезатели по време на тренировъчният процес – две момчета и две момичета, за което получиха допълнителна награда още един месец безплатни тренировки през месец септември на тренировъчната база на Комплекс Спортна София.
 12. Бяхме осигурили необходимите количества мин. Вода за този период от три месеца или над 300 бутилки вода, тъй като температурите бяха високи през целия период.
 13. Дезинфекцията преди и след тренировки беше на ниво и бяха осигурени необходимите дезинфектанти през целият тримесечен период.
 14. Интересът по време на изпълнението на проекта беше голям и много деца успяха да се докоснат до спорта Дожбол, което им даде още една възможност за развитие. Много от родителите останаха доволни и ни поздравиха за отделеното време и усмивките и усмивките на децата им.
 15. След състезанието посетихме съседното заведение за хранене и за сметка на Федерация народна топка България направихме празничен обяд по случай края на тренировъчният процес.
 16. За самото състезание бяха осигурени сандвичи, кроасани и вафли.

Благодарим на Столична Община, която се представлява от г-жа Йорданка Фандъкова , на зам.кмета доцент Тодор Чобанов , на Дирекция „Спорт и младежки дейности“ Столична община в лицето на г-жа Ирена Димитрова и целият им екип , благодарение на които успяхме да зарадваме много деца.

Дата :28.08.2020 г

Няма отговори за ""Don't give up on me!" с подкрепата на Столична Община и Дирекция"Спорт и младежки дейности""


  Искаш да кажеш нещо??

  HTML е позволен