Турнир по доджбол със съдействието на Столична община и Дирекция Спорт Младежки Дейности за Ученици на 25.06.21

  • dodgeball

Уважаеми колеги,

На 25.06.2021 год. в ден Петък – сутринта, Федерация Народна топка България организира турнир по плажна народна топка за ученици 5-7 клас под наслов “ PLAY WITH US“ за купата на Федерацията със съдействието на Столична община и Дирекция Спорт Младежки Дейности !

Турнирът ще се проведе на плажното игрище на „Спортна София 2000″ в Зона Б-5 по новите световни правила с 5 топки. Отборите трябва да бъдат в смесен състав между 8-12 деца! С инициативата “ PLAY WITH US“ през последните няколко години сме посетили много училища, така че всички учители по физическо възпитание, които желаят да разнообразят живота на децата след тази странна година на притеснения и неуредици, могат да заявят участие при нас.

Надяваме се да превърнем това събитие в приятелски празник на спорта Доджбол. Поканата е отправена към децата, техните родители, учители и всеки, който е любопитен и иска да се запознае с новите правила на спорта с 5 топки.

Допълнително ще уточним подробности. телефонен номер за контакти: 0885 94 84 96 – Константин Миладинов ( Президент на ФНТБ)

Това е второ издание на турнира като първия турнир се състоя през октомври 2019 в зала.

Няма отговори за "Турнир по доджбол със съдействието на Столична община и Дирекция Спорт Младежки Дейности за Ученици на 25.06.21"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен