Курс за Инструктори по Доджбол към Федерация Народна топка България

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ за всеки, който желае да се развива в бъдеще в спорта Доджбол‼️
Курс за:
– Инструктори по Доджбол към Федерация Народна топка България .
– за Учители по ФВС!

Двата курса са коренно различни. При първия подготвяме желаещите за бъдещи треньори, мениджъри и с какво трябва да се ангажират като бъдещи собственици на клуб по Доджбол по изисквания на Федерация Народна топка България.

Вторият курс има за цел да запознае учителите по ФВС със спорта , правилата, история на спорта, как да развиват Доджбол в училищна среда, как да тренират децата в училище и да участват в училищните състезания, които ще организираме в бъдеще заедно с Федерация Народна топка България на местно ниво. При този курс, ако се съберат достатъчен брой желаещи учители за провеждането му , примерно във Варна, няма да е необходимо да идвате до София , защото ние ще дойдем при вас.

‼️🇧🇬‼️🇧🇬‼️🇧🇬‼️🇧🇬‼️🇧🇬‼️🇧🇬‼️
През последните години от Федерация Народна топка България положихме много усилия , за да предизвикаме интерес към спорта Доджбол/Народна топка в нашата красива страна България. Трудът ни дава резултат и последните месеци все повече хора започнаха да се свързват с нас с желание да се развиват в този достъпен спорт като треньори , състезатели, съдии, да създадат свои клубове в страната или да ни помагат по някакъв друг начин в развитието на спорта.
С инициативите на ФНТБ сме обиколили над 350 училища в цялата страна, в които сме представили спорта Доджбол с неговите предимства пред всички останали видове спорт и най-вече с основните му характеристики – ДОСТЪПНОСТ и МАСОВОСТ.
Вече имаме заявки и план график от есента, по който освен основни училища, хората имат желание да представим спорта в гимназии и университети, след което да организираме турнири и държавни първенства на местно и национално ниво за всички възрастови групи на всички видове настилки – на плаж , в зала , на сняг , на батут.
За да запазим и развием големият интерес в страната, сме принудени да предприемем по-сериозни стъпки за развитието на спорта Доджбол.
За целта, ние имаме нужда от кадри , които да поемат на плещите си създадения от нас потенциал и да ни помогнат с възможностите за развитие във всяко едно населено място в България.
🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬🤍💚❤️🇧🇬
🏆Нека да премина направо на въпроса, който интересува все повече хора в последните месеци.

1. ‼️‼️‼️ За хора, които искат да развиват спорта Доджбол на местно ниво , да създадат свой клуб , да бъдат треньор към друг клуб и спортни мениджъри, за да развиват клуб.

И така, как можете да станете Треньор по Доджбол ? Желанието да станете треньор до Доджбол може да възникне при всеки човек, независимо от неговата възраст, пол, религия, физически данни, както и от образование и социален статус. При нас НЯМА ТАКИВА ОГРАНИЧЕНИЯ !

Единственото непреодолимо препятствие в нашите бъдещи отношения може да се окаже факта, че обичате повече лъжата за вас , пред истината за вас . ДОСТОЙНСТВО и ЧЕСТ , са една част от качествата, които държим да притежавате или да развиете при нас, не толерираме лъжата и предателството. Не ни губете времето, ако имате други намерения, защото нямаме проблем с това да се разделяме бързо с хора и пари! Искаме да изградим бъдещето на Спорта Доджбол на здрави основи! 🙂

Ако искате да овладеете тази професия, но нямате специално образование, това е добре. Ние имаме път , който ако ни се доверите и имате волята да извървим заедно , ще получите с времето всички необходими знания и ще придобиете самочувствие на Доджбол специалист.
Защото основното е желанието и готовността на човека постоянно да научава нещо ново, да се усъвършенства и самоусъвършенства.
Като начало , най-добрият вариант за вас ще бъдат курсовете на Федерация Народна топка България за Инструктори по Доджбол, които за кратък период от време ще ви дадат възможност да придобиете основните знания в професията Треньор по Доджбол, които ще бъдат достатъчни да мечтаем заедно за бъдещето или поне да гледаме в една посока. Ще се радваме в курсът да се включат много учители по физическо възпитание от страната , които имат желание в бъдеще да развиват спорта в училище, да участват в ученическите турнири организирани от ФНТБ и ако искат да се развиват кариерно при нас .

Курсът на обучение протича в рамките на няколко дни ( петък, събота, неделя ) и включва:
– История на развитие на спорта Доджбол в България и Света
– Етични правила в спорта Доджбол
– Правила на спорта Доджбол
– Теория, методика, цели на тренировката в различните възрастови групи
– Техника и тактика в спорта Доджбол
– ‼️Практически занимания‼️
– Маркетинг и реклама в спорта Доджбол
– Мениджмънт на спорта Доджбол
– Стратегия за развитие на спорта Доджбол в България
– Как да създам и управлявам свой клуб по Доджбол, и как мога да получа лиценз за своя клуб ?
– Какви са възможностите за кариерно израстване в спорта Доджбол за тези, които са записали курса и как можем да си бъдем полезни в бъдеще , ако изберете тази професия за своя ?

Курсът завършва с полагане на изпит пред комисия от треньорите и мениджърите на ФНТБ . След което ФНТБ издава сертификат за Инструктор по Доджбол, което дава право на завършилия успешно да започне дейност , но само под ръководството на наш специалист, да създаде свой клуб по Доджбол, да развива спорта в района, който обитава, а ако иска след това да расте кариерно при нас , ще се наложи да придобие още знания и умения. Човек се учи докато е жив !

2. ‼️‼️‼️ ЗА УЧИТЕЛИ ПО ФВС

В случай , че има интерес от учители по физическо възпитание от конкретен град и имат желание да им направим обучение на местно ниво, за да не им се налага да пътуват , при добра организация и достатъчен брой желаещи да се запишат , ние можем да дойдем при вас и да направим обучение – теория и практика.

Всички желаещи да се запишат за този курс могат да се свържат с мен на телефон :
+359 885948496 – Ким Рейки

Записването за курса започва от 1.09.23 до 15.10.23 г , а обучението ще се проведе в края на месец октомври.

„СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ!“
С Уважение , Kim Reiki !

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Още за нас на следните адреси :

  Топки за Доджбол  на адрес   www.gotcha.bg 

  www.kimreikifoundation.com
  www.narodnatopka.com
  www.mediaplus.bg

  Няма отговори за "Курс за Инструктори по Доджбол към Федерация Народна топка България"


   Искаш да кажеш нещо??

   HTML е позволен