Държавно клубно първенство за купата на Федерацията – DBFB CUP BULGARIA на 16.12.2018г.

Федерацията Народна топка България проведе извънредно общо събрание на 09.11.2018 г.
Управителния съвет на федерацията взе решение да се проведе Държавно клубно първенство за купата на Федерацията – DBFB CUP BULGARIA на 16.12.2018г. в ден неделя с подкрепата на Национална спортна академия “ Васил Левски “ в Многофункционалната спортна зала на академията от 15:30 .

Всеки клуб, който е член на федерацията, е необходимо да се представи със състезатели в смесен състав – 3-ма мъже и 3 жени ( възраст над 17 години)+3 резерви.

Заявки за участие се приемат до 10.12.2018г на имейла на федерацията.
Това е първото официално първенство в историята на спорта народна топка по новите световни правила DODGEBALL с 5 топки. 

Всички клуб е необходимо да представи :

  • списък на състезателите 3-ма мъже, 3 жени и до 3 резерви.
  • всеки състезател  представя на място лична карта, застраховка, а ако няма декларация, че сам поема отговорност в случай на инцидент свързан със здравето му по време на събитието
  • Тъй като това е първия турнир въобще в този спорт и клубовете досега не са провеждали тренировъчна дейност по новите правила с 5 топки, правилата ще бъдат изчистени максимално, за да бъдат освоени от всички.
    Състезанието ще разчина на феърплей както от състезатели и треньори, така и от страна на съдиите по разбираеми причини.

Всяко нещо има начало! Разчитаме, че състезанието ще се проведе в духа на разбирателството и приятелството.
Съдийската комисия ще бъде в състав Йордан Терзиев и Константин Миладинов-Kim Reiki.

Федерацията ще осигури медицинско лице.
Пожелаваме успех на всички, които ще вземат участие! Нека най-добрия да победи !
Мотото на турнира ще бъде “ Спорт за всички, игра за всеки! Да се справим с агресията в обществото чрез спорта народна топка!“ . Възрастови ограничения няма !

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Народна топка официално е специалност за висше образование в Национална спортна академия ” Васил Левски” и от 2019/20 , всеки млад човек, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност Народна топка/DODGEBALL.
Федерация Народна топка България благодари за доверието, което ни гласува професор д-р г-н Пенчо Гешев – ректор, професор Николай Изов – знам.ректор, професор Татяна Янчева, професор Красимир Петков и целият факултативен съвет на Национална спортна академия Васил Левски!
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
Вече сме част от спортната история на България!

 

Федерация НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ
( DODGEBALL FEDERATION BULGARIA )
Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

„Вашата работа е да откриете своя свят и след това да го дадете с цялото си сърце на другите“ Буда
Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

Това е и момента да съобщя, че Народна топка официално е специалност за висше образование в Академията и от 2019/20 , всеки млад човек, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност Народна топка/DODGEBALL.
Федерация Народна топка България благодари за доверието, което ни гласува професор д-р г-н Пенчо Гешев – ректор, професор Николай Изов – знам.ректор, професор Татяна Янчева, професор Красимир Петков и целият факултативен съвет на Национална спортна академия Васил Левски! ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Вече сме част от спортната история на България!

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Държавно клубно първенство за купата на Федерацията - DBFB CUP BULGARIA на 16.12.2018г."


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен