Имаме удоволствието да Ви поканим на III-ти турнир БЕЗПЛАТЕН за ученици по DODGEBALL (народна топка) под надслов „ИГРАЙ С НАС / PLAY WITH US”, организиран от клуб „Космос”, член на Федерация „Народна топка България“.


Имаме удоволствието да Ви поканим на III-ти турнир БЕЗПЛАТЕН за ученици по DODGEBALL (народна топка) под надслов „ИГРАЙ С НАС / PLAY WITH US”, организиран от клуб „Космос”, член на Федерация „Народна топка България“. Клубът работи за развитие на физическата култура и спорта, промотиране на здравословен начин на живот, възпитаване в дух на патриотизъм, висока нравственост и уважение към общочовешките ценности. Особено актуална цел е развитието на детско-юношеския спорт и селектиране на елитни състезатели в сектор „Високо спортно майсторство“, които да се подготовят и участват в международни прояви, първенства и турнири. Събитието ще се проведе на 03.12.2022 г. (събота) от 10:00 часа в СУ „Пейо Крачалов Яворов“ гр. Пловдив – бул. „България” № 136.

Турнирът ще включва:

– Запознаване с правилата на DODGEBALL – прилики и разлики с народната топка;

– Игра по отбори между заявилите желание училища 5-ти и 6-ти клас;

– Примерна тренировка за начинаещи и напреднали;

– Осигурени предметни награди за победителите и участниците в турнира.

Всяко училище може да участва с един отбор от 5 клас и един отбор от 6 клас. Във всеки отбор на терен играят 6-ма играчи и до 4-ма резерви. Отборите са смесени момчета и момичета, по възможност 3 на 3. Максималният брой на играчи от едно училище е 20.

Специален гост ще бъде Константин Миладинов – KIM REIKI президент на Федерация „Нарадона топка България“. Специализира и усъвършенства треньорската си квалификация в Национална спортна академия „Васил Левски“ гр. София. Преподаватели и президенти на клубове по DODGEBALL от различни градове на България.

За допълнителна информация: 0885 948 496, 0896 211 388

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Няма отговори за "Имаме удоволствието да Ви поканим на III-ти турнир БЕЗПЛАТЕН за ученици по DODGEBALL (народна топка) под надслов „ИГРАЙ С НАС / PLAY WITH US”, организиран от клуб „Космос”, член на Федерация „Народна топка България“."


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен