Реклама


    

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РЕКЛАМА ПРИ НАС СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСНИ И АЛТЕРНАТИВНИ !

НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

 

СПОРТЪТ НАРОДНА ТОПКА Е КАУЗА :

„ДА СЕ СПРАВИМ С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО ЧРЕЗ СПОРТА НАРОДНА ТОПКА!“

Федерация НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ
( DODGEBALL FEDERATION BULGARIA )
Нашето мото е “ Спорт за всички, игра за всеки!“.

“ В годините на прехода българите забравиха най-важното нещо – ДЕЦАТА! Така и не разбрахме, че единствения начин да променим нещо в тази страна е да възпитаме децата си по най-правилния начин.“ Константин Миладинов – Kim Reiki , президент на Федерация Народна топка България- ФНТБ / Dodgeball Federation Bulgaria – DBFB

Спортът Доджбол/ народна топка вече се играе със специални топки от плат , които са леки, меки и безопасни за състезателите от всички възрасти. Повече за топките на адрес https://www.narodnatopka.com/shop/gotcha-ball-2019/

Предоставяме ви линк към нашия профил в YOU TUBE https://www.youtube.com/feed/my_videos

Може би най-старият познат спорт за всички нас :

 • Спорт, който се е играл от всяко едно поколение през годините – баби, дядовци, родители.
 • Спорт, който помним само с добро. Спорт, който поражда усмивки по лицата на хората, когато го споменат.
 • Спорт без полови ограничения , възрастови, социални, расови, религиозни.
 • Единственият масов спорт, за който не са необходими специални умения, а само желание за физическа активност.
 • Спорт за всеки и спорт за всички.
 • Спорт за големи, малки, високи, ниски, пълнички, слабички, ученици, студенти, семеен спорт, социален спорт или с две думи – НАРОДНА ТОПКА.
 • Вече близо 70 страни са обединени чрез народна топка в една Световна асоциация! От четери години и България е част от асоциацията WORLD DODGEBALL ASSOCIATION – WDA!

Информация за членовете на WDA 

България е член и на Европейската федерация по народна топка EDBF – European Dodgeball Federation в която членуваме 22 страни.

Световната асоциация , 70 страни в това число и България, е член и на Global Association of International Sports Federations (GAISF)Кандидатствали сме за олимпийски спорт и в момента сме под наблюдение.

Организират се световни и европейски първенства на четери вида настилки – в зала, на сняг, на плаж и на батут. Стортът може се практикува навсякъде в природата. Идеален за социални дейности. Масов спорт, който се практикува от поколения насам. Едни от най-големите футболни клубове в света като Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и др. практикуват този спорт по време на тренировки за развитие на периферното зрение и кондицията на състезателите, тъй като спортът доджбол се играе с 5 топки , изключително бърз е и съществено значение за успеха на отбора е свързан с мигновените реакции на състезателите.

Световни първенства се проведоха в Манчестър 2016 и Ню Йорк – „Медисън Скуеър Гардън“ 2018 . Европейски първенства вече се проведоха в Белфаст 2015 , Глазгоу 2016, Париж 2017, Lignano Sabbiadoro 2018, Нюкясъл 2019, CEC ЛОЗАНА 2020. 

Представяме ви , може би един от май-интересните турнирни мачове по доджбол между отборите на Малайзия-Англия (мъже полуфинал) на световното по доджбол в Ню Йорк 2018 в злата на славата Медисън Скуеър Гардън….

Световно първенство имаше през 2016 в Манчестър, през 2018 в Ню Йорк, а следващите са в Кайро 2020 и в Мелбърн 2022.

На 02.05.2018 Федерация Народна топка България получи официално  лиценз от Министерството на младежта и спорта, а вече на 20.11.2020 взе и безрочният си лиценз по новия закон на спорта, което ни дава правото да развиваме спорта народна топка в България и да представяме страната ни с национален отбор (мъже, жени, смесен състав) на международно ниво.

Нашата инициатива „PLAY WITH US!“ – Да се справим с агресията в общестовто чрез спорта народна топка/доджбол ( dodgeball) набира все по-голяма скорост в София и страната . Всяко учебно заведение, което стане част от нашата инициатива “ Play with us!“ до 15.06. всяка година. , ще има възможността да участва през месец ОКТОМВРИ в турнир по народна топка за купата на федерацията DODGEBALL CUP „PLAY WITH US!“ по новите световни правила с 5 топки ! Турнирът ще се провежда в Национална спортна акадения „Васил Левски“(НСА) – Многофункционална спортна зала за началото на всяка учебна година.  
Възрастовата граница за ученици на първия турнир DBFB „PLAY WITH US!“ SCHOOL DODGEBALL CUP 2019 ще бъде 5-7 клас !

Разберете повече за “ Play with us!“ на адрес: https://www.narodnatopka.com/play-with-us/

Други наши инициативи са :

 1. „Аз съм Българче“ , която свързва спорта и учението като едно цяло за развитието на подрастващите във физическо и интелектуално ниво, както и да повиши тяхното национално самосъзнание – в тези две думи са заключени историята и бъдещето на всяка една нация.
 2. “ Не се отказвай от мен“ – кампания насочена към хора от всички възрасти в неравностойно положение. Тя има за цел да приобщава тези хора към спорта и да ни обединява като нация без значение на пол, раса, цвят на кожата, психическо и физическо състояние. Спорт за всички, игра за всеки!

Зад нас вече има реализирани редица турнири, в които си партнираме с Дирекция ПИСТ и Столична община като три издания на Турнир за Купата на Кмета с районните администрации на гр. София по плажна народна топка, турнир за деца и учители DBFB BEACH DODGEBALL CUP , инициативи и обучителни семинари в училища и университети и др. Работим от 2019г и със спортна дирекция на община ВАРНА , където на 18 май 2019 организирахме турнир за купата на Варна за училища , в който участваха 25 учебни заведения . Предстоят ни подобни турнири и във всеки един град на страната, където имаме създадени клубове. Вече имаме и първо издание на Държавно първенство за купата на федерацията DBFB CUP BULGARIA 2018 , което се проведе за първи път на 16.12.2018 в НСА и за второ издание през ноември 2019г.

От 14.11.2018 година НАРОДНА ТОПКА / DODGEBALL е специалност за висше образование в Националната спортна академия „Васил Левски“ под № 65 и от учебната 2019/2020 започваме прием на първите студенти в този спорт, които ще имат възможност да бъдат треньори и сидии, бъдещи кадри на Федерация Народна топка България. През 2020 ни очаква нов прием на студенти.

До момента в страната сме 9 клуба по народна топка в 7 области и се намират в градовете Варна – 1 , Плевен – 1 , Русе – 1, Кюстендил – 1 , Пловдив – 1 и София – 4 .  Искаме спортът да се развие във всеки един град на страната и в бъдеще време всяко населено място да има клуб, който да се грижи за развитието на народна топка в детски градини, училища, гимназии, университети, да организира състезания и тиймбилдинг мероприятия и т.н.

Доджбол вече е и Университетски спорт , благодарение на АУС “ АКАДЕМИК “ с председател доцент Джуров. През 2021 и 2023 се проведоха две държавни първенства по плажен Доджбол на Летните университетски игри в гр. Кранево.

https://www.youtube.com/embed/zDYqmTlh0LA


Състезателите от тези клубове ще бъдат подготвяни за участие в първенството на страната Супер Лигата на България по народна топка ( SDL – BULGARIA , SUPER DODGEBALL LEAGUE BULGARIA ) , купата на страната DBFB cup BULGARIA , SUPER DODGEBALL CUP, BEACH DODGEBALL TOURNAMENT ! Изгаждаме и национален отбор, който да вземе участие и представи страната ни на национално ниво на всички тутнири от календара на Световната асоциация. Ние мсе първата страна в света от всички 70 страни, която получи държавно признания и първата страна в света , която направи спортът доджбол специалност за висше образование в Национална спортна академия „Васил Левски“. Това дава възможност на подрастващите за бъдеще.

Първенства ще се провеждат на няколко настилки :

 • народна топка в зала
 • народна топка на плаж
 • народна топка на сняг
 • народна топка на трева и навсякъде в природата

Всеки клуб ще се подготвя и състезава във всяка една възраст с три състава Мъже, Жени и Смесен състав:

– 7 – 9г. по българските правила
– 10 – 11г. по новите DODGEBALL правила  с 5 топки
– 12 -13г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 14 – 15г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– 16 – 18г. по новите DODGEBALL правила с 5 топки
– над 18 г. на професионално ниво без възрастови ограничения по новите DODGEBALL правила с 5 топки.

Всеки един клуб ще бъде домакин на турнир от календара на федерацията за купата на Града, в който ще се проведе състезанието.

Федерация Народна топка България има желание и потенциал да се развие до спорт за високи постижения в национален и световен мащаб, но имаме нужда от вашата подкрепа – партньори, съмишленици, дарители, спонсори, инвеститори.

Страницата ни във Фейсбук може да откриете тук… Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB 

Профилът на нашия президент във фейсбук може да намерите тук .. Kim Reiki  

tel : +359 885 94 84 96

АКО СМЕ ПРЕДИЗВИКАЛИ ИНТЕРЕС , МОЛЯ ОТДЕЛЕТЕ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАШЕТО ПРЕДСТАВЯНЕ : 

ИСКАТЕ ЛИ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ВАШИЯТ СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК! ИСКАТЕ ЛИ ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА ! 

Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?

СПОРТ ЗА ВСИЧКИ, ИГРА ЗА ВСЕКИ !

ОБАДЕТЕ НИ СЕ за среща на +359 885 94 84 96 !

РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !

Предполагаме, че точно в този момент някои от вас си мислят: “Какво да рекламирам с Народна топка… някаква детска игра, почти забравена!”

Със сигурност на този етап вие мислите правилно, но в перспектива се очаква промяна. Точно тук ние бихме могли да  променим мнението ви безвъзвратно, като ви предлагаме да се замислите над следните факти:

1. Това е спорт, който не е развиван системно в България , а навън е вече професионален спорт.

2. Това е единственият спорт в тази страна, който е чист и неопетнен, за разлика от всички останали видове спорт, които са пропити с кражби, интриги и борба за власт и пари.

3. Народната топка е свободна ниша за реклама, в която ще си сътрудничим.

4. Дейността ни е свързана с деца, юноши, студенти и с всички над пълнолетие без ограничение на възраст, пол, раса, цвят на кожата, социално положение, религия и т.н.

Рекламно поле в предната част на топката ! За първи път има официално специални топки за народна топка. Те са от плат, леки, меки и безболезнени. Подходящи за малки и големи !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена. АДРЕС  https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

 

5. На територията на цялата страна вече имаме 8 клуба, ще организираме спортни прояви, международни турнири, съпътстващи събития и тиймбилдинг.

6. Играем и на международни турнири с официален национален отбор, съставен от смесен отбор (мъже и жени), мъже, жени. В европейските и световни първенства участват над 60 държави.

7. Има възможност да се играе целогодишно в организирани от нас турнири по правилника на Световната Асоциация, а именно –  народна топка на плажа, на снега, на батут, алтернативна народна топка  в зала и навсякъде на открито.

Игрище за плажна народна топка с рекламно поле !
Игрище за плажна народна топка с рекламно поле !

8. Всеки новоприет във федерацията клуб е длъжен да спазва правилата на федерацията и да се съобразява с изискванията на спонсорите за реклама без значение в коя част на страната се намира.

9. Всички спортни екипи на клубовете в страната ще бъдат брандирани с логото на федерацията, с логото на конкретния клуб и с лога на спонсорите.

10. Всяко едно турнирно състезание в страната ще има свой патрон или купа, за която ще се борят участници на национално и на регионално ниво

11. Всеки клуб има право да рекламира конкретен продукт на местно ниво.

12. Всяка дейност на Народна топка България в страната и в чужбина ще бъде свързана със спонсорството на конкретно юридическо или физическо лице, както и спортните екипи, топките и рекламните транспаранти по цялото поле.

13. Държим на социалната ни благотворителна активност за хора в неравностойно положение, социално слаби, домове за сираци и възрастни хора и т.н

14. Всичко ще се отбелязва и разпространява като новина във всеки един от нашите сайтове, както и в печатната реклама, свързана с дейността на федерацията по народна топка. Ще се стремим упорито към налагане на информацията за дейността ни в националните медии.

15. Създадохме собствена търговска марка за спортни облекла, която можем да използваме според необходимостта от изява.

16. Контактите ни с родители и деца в цялата страна носят също изключителни възможности за реклама, а това е идея, която можем да обсъдим и на лична среща. Помощта за развитието на децата ще натрупа сериозен имидж на юридическото лице в обществото чрез въздействие върху родителите.

17. Има възможност да поканим нашите официални спонсори в други няколко наши проекта, които са не по-малко интересни.

18. Тъй като се занимаваме с изграждането на онлайн репутация на хора, фирми и продукти, ние имаме неприлично големи възможности за реклама в интернет пространството:

 

– копирайт или писане на тематични статии с цел информиране на потребителите за конкретен продукт, събитие или новина и разпространението и в интернет, и най-вече в социалните мрежи.

– видео, музика, пространствена анимация, дизайн, рекламни клипове. И това всичко – специално за всеки наш съмишленик.

– Други…

        С две думи –  нямаме нужда от външни изпълнители на реклама, за да постигнем необходимите резултати. Имаме затворен кръг с бизнес предложения и интересни решения. Стига, разбира се, да искате да сте различни и да избягате от стандартните решения за реклама, които предлагат повечето рекламни агенции.

Dodgeball friendly match Bulgaria-Pakistan ( 6: 7 )
https://www.narodnatopka.com/
Special prize for Tom Hickson from Dodgeball Federation Bulgaria – „Tree of success“ ( a certificate of uniqueness)
handmade by Fusion Academy (Yordan Konov, Stefaniq Krumova)http://fusionacademy.bg/

and the prize for our friends from Pakistan Dodgeball Federation about Dodgeball Friendly Match Bulgaria-Pakistan 11.11.2016.
Tom Hickson President Word Dodgeball Association , www.planetdodgeball.com #worlddodgeballassociation
Kim Reiki President Dodgeball Federation Bulgaria ,
Yordan Terziev – Vice President DBFB
Yordan Konov – Vice President DBFB

НСА „Васил Левски“, София/National Sports Academy „Vassil Levski“, Bulgaria.

 

Уважаеми дами и господа,

бих желал да ви запозная с нашата осъществяваща се идея, която може да донесе полза на всички, които гледат в бъдещето. Защото то започва от днес.

В новосъздадената Федерация „Народна топка – България” е заложена идеята за възраждането и модернизирането на един познат на всички спорт. Народната топка в български вариант и доджбол / в западен вариант/ са игрите, около които израсна идеята за нов тласък на социалното общуване. Ще се практикуват и други разновидности на народната топка –  в зала, плажна народна топка, зимна народна топка и народна топка на батут.

Планът е чрез създаване на клубове по народна топка, чрез масовизиране и професионализиране на играта да се стигне до международно ниво на този спорт и до включването му в списъка на олимпийските спортове. Такава е идеята и на Европейската федерацията по народна топка и на Световната асоциация по народна топка. Двете авторитетни организации оцениха нашите български усилия и вече сме приети за официален член 0т 04.01.2016 г.

С какво започнахме? Проучихме интереса към народната топка в нашата страна и установихме, че има асиметричност във възрастово и в териториално отношение. В някои райони на България има добри традиции, съществуват отбори, провеждат се първенства. На други места огънят се поддържа в училищата, и то предимно в класовете от началния курс.  Увереност за успех ми дават обстоятелствата,че спортът е добре познат и няма нужда да се убеждават хората в ползата от възраждането му. В Световната асоциация по народна топка участват близо 70 страни, а в Европейската  федерация по народна топка – около 20.


Нашето желание е да включим всички възрастови групи, да възстановим интереса чрез създаване на отбори и материална база, чрез ангажираност на обществени, частни и държавни организаци. Народната топка е единственият спорт, в който има смесени по пол на състезателите отбори. Това е чудесен социален потенциал за тиймбилдинг. Целта на движението ни е да утвърдим спорта, който ни обединява и ни прави по-здрави. Вече официално регистрирахме клубове THE SEAGULLS във Варна , в София  -THE SMARTS, в Хасково, в Русе, в Панагщрище, в Плевен. Заедно със Софийската община провеждаме ежегоден турнир по народна топка за купата на кмета, в който участват всички районни администрации в общината,    свързан с кампанията „София – европейска столица на спорта”.

336x280-narodna.....
12140793_535471826633626_1037623944876871823_n
12928254_535469139967228_831124823639794515_n

Федерация „Народна топка – България” е уникален многопосочен проект. Той включва масов и професионален спорт, здравословно хранене, медийни проекции на идеята. Ще се създадат още клубове в цялата страна, които ще издигнат народната топка на национално и международно ниво. Затова предлагаме сътрудничество по пътя към реализация на идеята, която ще ни изведе до Олимп. Има много възможности за популяризиране на марки, продукти и дейности. Имаме нужда от партньор , с който да осъществим бъдещите си планове в дългосрочен аспект на национално и регионално ниво или от партньори , които биха ни помагали за отделни събития или турнири.

Ball_1
Ball_2  Обиколката в страната  ни даде възможност да контактуваме с много родители, чиито деца са талантливи, умни и с огромен потенциал по математика, физика, информационни технологии и изкуства. Всичко това трябва да се съпровожда от един възпламеняващ спорт. Вашата помощ за развитието на народната топка ще бъде чудесен начин за една институция да гради имидж. Не е далече времето, когато състезанията по нашия спорт ще пълнят зала „Армеец”. Така всички ще видят Генералния спонсор и онези прозорливи фирми, помогнали на децата да растат здрави и силни. „Народна топка България” е дългосрочен проект и бих искал да има развитие и в бъдещето.


„НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ” Е ЗАПАЗЕНА ТЪРГОВСКА МАРКА БЕЗ ОБРЕМЕНЕНОСТ ОТ НЯКАКВО НАСЛЕДСТВО. ТОВА Е  ПРЕДПОСТАВКА ЗА БЪРЗО РАЗВИТИЕ. И НА ПЪРВО МЯСТО, ТОЗИ СПОРТ Е  БЕЗОПАСЕН  ЗА ДЕЦАТА.
На по-късен етап имаме идеята чрез народната топка да усвоим още свободни ниши на пазара, които могат да генерират с времето сериозни приходи. В случай че започнем сътрудничество това може да означава много за партньорството ни.

Прикрепяме към представянето логото на федерацията и визията на топките, които са правени по наш дизайн и вече са одобрени  от Световната асоциация по народна топка, както и логото на първите два клуба в София и Варна, които са запазени търговски марки.
Народна топка,  в английски вариант  DODGEBALL, се развива стремглаво в цял свят. Поканиха ни на Световно и европейско първенство в Манчестър (14-17 април 2016) , на Европейско първенство от 30 август 2016 в Париж  и на Световно по плажна народна топка през юни в Австлия. През 2017 предстои Средно Европейско първенство е Австрия, Европейско първенство в Глазгоу , а през 2018 Световното първенство в Ню Йорк ! Приятели не липсват, трябват състезатели, отбори и спонсори.
Убеден съм, че оценявате добрите идеи и можем да обсъдим сътрудничеството ни.


Банка ДСК – OTP GROUP / DSK BankOTP group

бул. „княз Александър Дондуков“ 7, 1000 Център, София

Bank address : Knyaz Alexander Dondukov 7 Blvd., 1000 Center, Sofia


БАНКОВА СМЕТКА ( Bank Account number ) : 

BIC: STSABGSF

IBAN: BG87 STSA 930000 2724 3205

Основание за дарение / Grounds for donation:

Проект “ Федерация Народна топка България „ / project „DODGEBALL FEDERATION BULGARIA

СДРУЖЕНИЕ в обществена полза ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ \ DODGEBALL FEDERATION BULGARIA
БУЛСТАТ: 176 98 40 65 / VAT NUMBER – 176984065

адрес: София , ул. „Врабча“ 14 , ет.1, ап.1 

ADDRESS – SOFIA 1000, BULGARIA , STR.VRABCHA 14, FL.1, AP.1

Президент / Константин Миладинов Kim Reiki

President / Konstantin Miladinov Kim Reiki

Президент Федерация Народна Топка България 
tel: +359 885 94 84 96

email:  magicmanstudio@abv.bg

Федерация Народна топка България приема дарения и спонсорства само по банков път и е сдружение с нестопанска цел в обществена полза.

Разходи за дарения:

За юридически лица (чл. 31, ал.1, т.14 / чл.31, ал. 6 ) по ЗКПО 

Чл. 31. (1) За данъчни цели се признават счетоводни разходи за дарения в общ размер до 10 на сто от положителния счетоводен финансов резултат (счетоводната печалба), когато разходите за дарения са направени в полза на:
14. юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за общественополезна дейност….
(6) Не се признава за данъчни цели целият разход за дарение, когато с дарението се облагодетелстват пряко или косвено ръководителите, които го отпускат, или тези, които се разпореждат с него, или са налице доказателства, че предметът на дарението не е получен.
 

Данъчно облекчение за дарения

За физически лица ( чл.22, ал.1, т.1 , буква Л / чл.23, ал.4 ) по ЗДДФЛ

Чл. 22. (1) (Изм. – ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Сумата от годишните данъчни основи по чл. 17 се намалява с направени през годината дарения:
1. (изм. – ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) до 5 на сто, когато дарението е в полза на:
л) юридически лица с нестопанска цел, регистрирани в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност..
Чл. 23. Данъчните облекчения се ползват с подаване на годишна данъчна декларация по чл. 50, към която се прилагат:
4. (доп. – ДВ, бр. 32 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) копия на документи, удостоверяващи, че дареното лице е от изброените в чл. 22, ал. 1 и че предметът на дарението е получен – за данъчното облекчение по чл. 22, ал. 1;
 

DODGEBALL FEDERATION BULGARIA
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®
www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

С уважение:

 
Kim Reiki®
Kim Reiki® – European Trademark

Константин Миладинов-Ким Рейки

Учредител и изпълнителен директор на Фондация „Ким Рейки“.

Създател и собственик на проект „НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®“.

  tel:  +359 885 94 84 96

Kim Reiki ®