Приключи Националният университетски шампионат по плажен Доджбол в Кранево, който беше част от Летните университетски игри организирани от АУС АКАДЕМИК


Приключи Националният университетски шампионат по плажен Доджбол в Кранево, който беше част от Летните университетски игри организирани от АУС АКАДЕМИК . Участваха 10 отбора в смесени състави от 8 университета в две групи по 5 отбора. Изиграха се 24 срещи ! Ако някой студент иска да се състезава, иска да се сдобие с незабравими спомени, иска да се запознае и да контактува с интелигентни млади хора , то това е мястото!

Страхотни емоции, добро настроение и много забавни моменти с всички студенти, преподаватели и разбира се организаторите от АУС АКАДЕМИК . Благодарим на доцент Джуров и целия му екип от Дами .

Надявам се догодина да успеем да се организираме и НСА да участва официално с отбор по плажен Доджбол , тенис , волейбол, плуване и т.н. Ще се постарая да представя НСА поне с отбор по плажен ДОДЖБОЛ!

На полуфинал се класираха ЛТ и УАСГ от А група, а от Б група МУ Варна и ТРУ .

1. ЛТУ победи ТРУ с резултат 6:2

2. УАСГ победи МУ Варна с резултат 8:2

В битката за 3/4 място МУ Варна победи ТРУ с резултат 8:2

На финала УАСГ се справи изключително трудно с отбора на ЛТУ като срещата в редовното време завърши 5:5 . След продължение от 1 минута допълнително време , гл. съдия на срещата Даниел Готев подаде сигнал за край на срещата. Шампионската купа стана притежание на УАСГ с резултат 7:5 , тъй като отбора разполагаше с един играч повече на игрището 6 срещу 5. По този начин УАСГ защити титлата си от миналата година на демонстративния турнир по плажен доджбол.

Отличени са с индивидуални награди най-добрите състезатели на Националния шампионат по плажен Доджбол – мъж и жена , както и отбор за Fair play.

1. Екатерина Александрова от Медицински Университет – гр. Варна

2. Ивайло Йорданов от отбора на УАСГ

3. Отборът на Бургаския университет “ Проф. Д-р Асен Златаров“ получи награда за FAIR PLAY , защото не се отказа да играе въпреки намаления състав, а с този жест уважиха противниците си .

Крайно класиране:

1. УАСГ

2. ЛТУ

3. МУ – Варна

4. ТРУ

5. ВТУ

6. БУ

7. ТУ -1

8. ТУ -3

9. ТУ -4

10. ТУ -2

#dodgeballfederationbulgaria#gotcha#G#kimreiki#аусакадемик

Няма отговори за "Приключи Националният университетски шампионат по плажен Доджбол в Кранево, който беше част от Летните университетски игри организирани от АУС АКАДЕМИК"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен