С издадената лицензия от Министерството на младежта и спорта в лицето на г-н Красен Кралев на 02.05.2018…..

С издадената лицензия от Министерството на младежта и спорта в лицето на г-н Красен Кралев на 02.05.2018, вече официално,

Федерация ”Народна топка България” е национален управителен орган на организираното занимание с този спорт в нашата страна. Сдружението прерасна във Федерация “Народна Топка България”, която ще работи в обществена полза за развитието на този спорт в цялата страна. На този етап не се финансира от държавата. Разчита на ясни идеи, чисти намерения, прости правила, на собствен персонал и на помощта на доброволци. Стратегическата посока е постигане на измерима полза за всеки честен човек чрез занимания с народна топка.

„Народна топка България” се стреми да създаде регулирана среда за конкуренцията в този спорт и работи за разширяване на базата и усъвършенстване чрез включване на отбори, съставени без възрастови ограничения. В сектора на високите постижения ще се формират женски, мъжки и смесени отбори, ще има състезания за националната купа и турнири и шампионати сред учениците и студентите. Ще се създаде национален отбор на България, който ще представя страната на Световни и Европейски първенства. Обединяващо звено в целия цикъл е гарантиране на развитие на всеки чрез поддържане на подходящи правила, основаващи се на честността и равноправието.

„Народна топка България” е координатор на разпространението на правилата и принципите на този нов стар спорт, на популяризирането на знанията и добрите практики, придобити от други организации, с които е установено сътрудничество.

След необходимата регистрация по българските закони се присъединихме официално към членство в Европейската федерация и в Световната асоциация по народна топка.

„Народна топка България” разчита на спонсори за утвърждаване на този спорт като част от физическата култура на българите.

„Народна топка България” е отговорна за определянето на добри играчи и организирането им в национални отбори с цел участие в международни състезания.

Благодарим на всички приятели, които ни помогнаха, които повярваха на една идея произлязла от обикновен разговор и станаха свидетели, как тези две думи “ народна топка“ се превърхаха в сбъдната мечта, или мечта, която ще представя с гордост България по света.

С Уважение:
Президент на Федерация Народна топка България

Константин Миладинов – Ким Рейки

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "С издадената лицензия от Министерството на младежта и спорта в лицето на г-н Красен Кралев на 02.05.2018....."


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен