„Don’t give up on me!“ или „Не се отказвай от мен!“ е една инициатива на Федерация Народна топка България, част от „PLAY WITH US!“ , която е насочена към деца в неравностойно положение!

Да живее и пребъде България и Българските деца!
🤍💚❤️🇧🇬
“ Едно време, когато бях 8-9 годишен, минавах често покрай дом за изоставени деца, които ни гледаха мълчаливо през телената ограда, както това дете от снимката. Някои от тях се смееха и се катереха като маймунки по нея, а други просто стояха и ни гледаха през квадратчетата как минаваме покрай тях облечени и спретнати. Децата от квартала им се подиграваха, а аз мълчах и не казвах нищо, по-скоро си губех ума и думата, защото не знаех какво да направя и как да се държа. Никой не ме беше запознал с факта, че има деца, които не ги искат родителите. Мислех си, че това е някакво странно училище за специални деца. Един ден, минавах сам от там с училищната чанта на гръб , когато топката на децата от двора прехвърли оградата и падна до мен. Тогава тренирах футбол , засилих се и я ритнах обратно в двора. Едно от децата ми благодари и ме попита как се казвам. Заприказвахме се! С времето станахме приятели и той ми разказа за себе си. Така разбрах, че съществува думата сирак и че има изоставени деца. Не го видях повече! Може би си беше намерил нови родители?! Нямам идея! Но, няма да забравя факта, че постоянно ме питаше дали получавам подаръци, дали приятелите ми получават подаръци и ако получават какви са тези подаръци , празнуваме ли рожден ден заедно и какво ядем. Понякога си разделях закуската с него, кифла с мармалад, която струваше 7 Ст. в лафката на училище. Само да отбележа, че тогава ходих на училище с 20 Ст., които стигаха за две кифли и боза. 😄😄😄😄😄 Той се интересуваше какво става от моята страна на оградата, а аз от неговата страна. Междупланетарен обмен на информация! Не сме говорили никога повече от час на оградата, защото винаги някоя другарка го прибираше вътре, а не мен ми се караха да се махам. Един ден домът затвори врати и вече нямаше маймунки по телената ограда!“Та този случай от моето детство ме накара да предприема и нова кампания с Федерация Народна топка България!

„Don’t give up on me!“ или „Не се отказвай от мен!“ е една инициатива на Федерация Народна топка България, част от „PLAY WITH US!“ , която е насочена към деца в неравностойно положение!
Не сме забравили и няма да се откажем от вас ! Ние сме тук и ще играем заедно доджбол.
Всеки, който желае да се включи в инициативата ни, е добре дошъл! Заедно можем да стоплим много детски сърца. Деца от двете страни на барикадата ще си подадат ръце и ще тренират заедно доджбол, а накрая тренировките ще се превърнат в турнир, в който могат да вземат участие и родители, дарители, приятели, съмишленици, спонсори и партньори. Събитие, което се надявам да превърнем в традиция в цялата страна!

“ В годините на прехода българите забравиха най-важното нещо – ДЕЦАТА! Така и не разбрахме, че единствения начин да променим нещо в тази страна е да възпитаме децата си по най-правилния начин.“ Kim Reiki

С уважение:
Президент на Федерация Народна топка България
Константин Миладинов- Ким Рейки
Телефонен номер за контакт :
+359 885948496

Да се справим с агресията в обществото чрез спорта народна топка! Спорт за всички, игра за всеки!

Kim Reiki

 

Всяка закупена топка за народна топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA® BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТО💚ПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ и сертифицирани ОТ WORLD DODGEBALL ASS🤍OCIATION за развитието на този спорт в България.
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
Топките са на адрес :
Телефон: 0885948496
Kim Reiki

Няма отговори за ""Don't give up on me!" или "Не се отказвай от мен!" е една инициатива на Федерация Народна топка България, част от "PLAY WITH US!" , която е насочена към деца в неравностойно положение!"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен