Dodgeball World Cup Results

Dodgeball World Cup Results

After the weekend’s #DWC18 action, here are the results of the games played at Madison Square Garden.
 
Well done again to all the teams and players from all the nations and especially to the winners for playing outstanding dodgeball throughout the tournament.

Huge Congratulations to the Dodgeball World Cup 2018 Champions: Women’s – England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 & Mixed – England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Men’s – Austria 🇦🇹#DWC2018

Thanks to all of the teams that made the weekend a momentous event for Dodgeball and to the city of NY for hosting us all so well.

(Photos: Scott Levy/MSG Photos)

 

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Няма отговори за "Dodgeball World Cup Results"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен