Аз съм Илиана Раева

  Аз съм Илиана Раева. Все още съм завладяна от впечатленията, породени от българското представяне на Световната купа по художествена гимнастика в София, затова емоционално ще кажа, че всяко нещо, започнато почтено, с идея за бъдещето, и изградено с много труд и компетентност, е обречено на успех. Пожелавам на Ким Рейки  да се радва на успехи, съизмерими с тези на българската художествена гимнастика.  Народната топка е познат и обичан спорт. Развитието му чрез масовост  и обогатяване с нови варианти на играта несъмнено ще предизвика интерес. А желанието да се разшири спортното семейство на България с още един член – народната топка, е похвално. Нашата държава има нужда от нови пътища в международното поле, за да заблести за пореден път името ни на стълбичката на победителите.

526

Често съм заставала сама пред нови предизвикателства. Воювам смело, докрай, и успехите не закъсняват. Недоволна съм от някои обстоятелства, но това не ме кара да спирам. Опитвам различни подходи, като не променям крайната цел. Противниците си уважавам, ако заслужават – това съм научила от семейството си и от спорта. На приятелите си вярвам безрезервно, защото на това ме е научил животът.

Константин – Ким Рейки е упорит човек. От раждането на идеята до създаването на федерацията „Народна топка България” мина малко време. Не го видях обезверен, уморен или съмняващ се. Направи каквото беше намислил. Сега чакаме резултатите. С целия си спортен и мениджърски опит му пожелавам да стигне там, накъдето е тръгнал. И като човек му казвам: Съдбата обича смелите и постоянните!

Илиана Раева

Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта.
Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК!
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА !
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Няма отговори за "Аз съм Илиана Раева"


    Искаш да кажеш нещо??

    HTML е позволен